Nyhedsbrev 2020

Kære alle skønne medlemmer

Det er jo en anderledes tid vi lever i, så jeg tænkte det var på tide at melde lidt ud omkring hvad klassisk badeby arbejder med, nu hvor vi har et forsamlingsforbud.
Vi ligger selvfølgelig ikke helt stille.
Det nyeste er at vi har fået tilsagn fra kommunen på 20.000 kr til stjernekiggerbænke, da der er en fantastisk mulighed for at se stjerner i dette område, da der er en lang og ubebygget kystlinie. Vi skal nu i dialog med Skov og naturstyrelsen, for at se på mulighederne for placering.
Saunaen er desværre Corona lukket. Vi har spurgt skov og naturstyrelsen om vi må lade den stå, så vi evt kan åbne den når der gives lov. Normalt skal den væk fra 15 maj til 1 september.
Derudover er vi i fuld gang med at lave en forlængelse af stien til stranden ved ishuset.

Vi har også søgt Feriepartner om 15.000 kr til et anlæg der kan vise film på storskærm. Vi har ikke fået svar på det endnu.

Den gode nyhed er at foreningen indkøbt et lydanlæg, der kan spille 150-200 mennesker op. Så vi er klar når vi får lov….Det fik vi afprøvet i mandags til 75 årsdagen for danmarks befrielse, med vores “sammen og hver for sig” arrangement , hvor vi trak BBC budskabet gennem byen på en trækvogn, og havde trykt et sanghæfte til fællessangen. Tak til jer alle for at lægge haver og indkørsler til.

Da vi ikke kan afholde gårdmarked, er vi gået igang med at samle tøj til salg i garagen på Liselejevej 50. Der er allerede kommet meget ind, og det giver altså et overraskende godt tilskud til foreningen. Hvis i har noget rigtig godt vil vi gerne modtage det.
I juli skifter vi tøjet ud med en udstilling af SInclair Z maleren.

Vi må desværre pt aflyse alle planlagte arrangementer frem til den 8 juni.
Men vi er i fuld gang, også sammen med “vennerne”, at opfinde alternativer.
Der er talt om bilorienteringsløb og bilbanko og sjov på på Zoom. Vi afsøger lige nu alle mulighederne.

Og til jer der vælger ikke at betale i år, er det helt forståeligt…men vi skal nok komme stærkt igen.

Hilsen
Klassisk badeby Liseleje
Anouschka