Liseleje Klassisk badeby

Link til Saunabooking for medlemmer. https://www.supersaas.dk/schedule/klassiskbadeby_Liseleje/Sauna

Generalforsamling Fredag den 4/3 Kl 1600 Lisestuen

Du inviteres til Generalforsamling i Foreningen Klassisk Badeby – Liseleje
Fredag den 4. marts kl 16.00 – til senest 17.30 På Lisestuen.
Der serveres kaffe og kage. Det vil hjælpe os vil du vil sende en sms til 22505252 eller mail til klassiskbadeby@hotmail.com hvis du på forhånd ved hvor mange I deltager

Foreningen Klassisk badeby Liseleje
Generalforsamling

Dagsorden
1. Valg af dirigent
2. Valg af referent
3. Formanden fremlægger bestyrelsens beretning
4. Godkendelse af beretning
5. Fremlæggelse og godkendelse af regnskab 2021
6. Fremlæggelse af budget for 2022
7. Indkomne forslag

Forslag: Vedtægtsændring – ”Bestyrelsen udvides til 5 + suppleanter/advisoryboard”.
Forslag: Sauna opgraderes

8. Valg til bestyrelsen.

Bestyrelsesmedlemmer (På valg Anouschka, Elin)
Suppleanter/advisoryboard
Kasser
Revisor
Revisor suppleant

9.
Fastsættelse af kontingent for medlemmerne
10. Eventuelt

Hilsen Bestyrelsen

Pia Andreassen
Elin Krogh
Anouschka Andersen

På fredag til Whitenight er der live musik med Trioen TWANG og salg af Brioche Burger fra grill på Liselejevej 50.
Alle er velkomne
Læs mere om TWANG http://www.twang.dk/
Arrangør: Foreningen Klassisk Badeby og Vennerne
Tak til Kulturelt Samråd for støtte til musikken.


Generalforsamling søndag 8/3 2021 kl 10.30
Næste generalforsamling bliver online på “GOOGLE MEET”. Der er plads til 49, så meld jer gerne til, så får i et link. Regnskabet tilsendes på mail til medlemmerne.
Her er et testlink, som du kan afprøve på pc eller telefon Du vil formentlig være den eneste møde deltager, men så ser du om det virker
Hvis du vil deltage i et møde i Google Meet, kan du afprøve systemet klikke på dette link: https://meet.google.com/cnj-kour-ycu

Nytårsbrev

Nytårsbrev 2020

Kære medlemmer af Klassisk badeby – Liseleje

Tak for endnu et forrygende år… godt nok med mange begrænsninger…men alligevel tilfredsstillende, med flere tiltag der har bidraget til at gøre Liseleje til et dejligt sted at være.
Hvad har vi så rent faktisk kunnet gennemføre?

Vi startede ud med at droppe den årlige generalforsamling med mad på badehotellet og holdt vel nok den mindste ”Corona” generalforsamling i formandens private hjem, hvor vi måtte spørge om folk ville syntes det var strengt hvis man bad dem blive hjemme….
Planer blev lagt på kort tid, og en del faktisk gennemført.
I marts måned fik vi Liseleje på landkortet, da vi fik Danmarks radio til at bruge Liselejebadedragterne til konkurrenterne i deres program ”Versus”.

Vi fik sendt en ansøgning afsted til visionspuljen på stjernekiggerbænke og er så glade for at Halsnæs kommune netop har valgt vores projekt ud og har bevilget 20.000 kr. Vi er ikke helt kommet på plads med Naturstyrelsen endnu, men håber at få dem etableret i løbet af 2021.

Den 4 maj fejrede vi 75 året for Danmarks befrielse, ved køre Montgomery gennem byen, hvor folk fra deres private indkørsler og haver i god afstand kunne genhøre de danske sange fra 1945.

Den 20 juni holdt vi optog, og et helt anderledes Sønderjysk kagebord. Med Berit i front og med over 20 hjælpere der både satte borde op, havde bagt og solgte de mange hjemmebagte kager i de mange private haver, og med ”spritten” i hånden, – ja det kan godt misforstås…
Alle sørgede for at vi fik vi en rigtig dejlig dag, hvor folk fordelte sig ved de små borde, på en fornuftig måde.

Med god hjælp fra Finn, – en af vores medlemmer fik vi endelig fingrene i noderne til den gamle Liselejevals og med Prebens hjælp, er en ny og mere moderne udgave under opsejling.

Bestyrelsen med hjælp af ægtefæller og vores altid behjælpelige Søren, fik i foråret lavet en forlængelse af træstien fra ishuset til stranden. Det har været til stor glæde for fiskerne og kajakroerne og folk med barnevogn og kørestol. Arne har som altid været flittig med vedligeholdelsen og sikring af dem da stormen kom.

Tøjsalget gik igen strygende, det sørgede Lise for igen i år, og en lille udstilling af historiske badedragter, Sinclair Z maleren og en malerkonkurrence i garagen blev det også til.

Da de store Sankt Hans bål blev aflyst, lagde vi hovederne i blød og fandt på et nyt koncept. En masse poser brænde og spande med optændingsgrej blev uddelt gratis ved ishuset og endte op med en masse små bål på stranden, hvor hver familie kunne hygge sig sammen- men hver for sig.

Igen i år havde vi det traditionsrige ”Syng solen ned” hver søndag i sommerferien. Folk blev opfordret til sætte sig med god afstand, og sammen med dem man eller omgikkes med.

Whitenight som ellers er en byfest, blev omdannet til et lukket foreningsarrangement, hvor Hans og Henrik, og Preben servicerede med grill burger, Alice, Titi, Elin og Pia var køkkenpiger og Jette skaffede i sidste øjeblik nogle skønne jazz sangerinder så vi fik en hyggelig aften. Ud over det faste hold, kom også nye søde medlemmer til, og hjalp med opsætning og nedtagning.

Saunaen er slevfølgelig foreningens store trækplaster. I år, måtte vi nedlægge den fælles morgensauna, som Pia og Birgit ellers har stået for, og i stedet overgå til corona safe- at saunamedlemmer har fået egen nøgle og kan bestille saunaen til brug med egen ”boble”, gennem systemet Supersaas.

Selvom foreningen har til formål at skabe badebystemning, gik vi ikke helt i vinterhi i år. Købmanden spurgte om vi sammen med foreningen ”Vennerne” havde lyst til at stå for juleoppyntning af torvet. Det kom der et helt snelandskab med dyr ud af, efter 10 mennesker havde knoklet i 5 timer. Tak til ALLE ….også til dem der var kede af ikke at blive spurgt, fordi der var forsamlingsforbud på 10 personer. De er velkomne til næste år 2021.
Der er holdt mange møder, mange opgaver er allerede nu fordelt på de mange aktive hænder, og ansvaret overtaget, så jeg regner med at skulle fortsætte med at komme med ideer og være igangsætter, og lade alle de aktive kræfter, gøre det, de altid gør.
Tak for jeres allesammens støtte som er med til at gøre Liseleje til den skønneste by.
Med disse ord vil vi ønske jer alle et godt nytår og et sprudlende 2021.

På foreningens vegne
Anouschka

Søndag den 12/7 forsøger vi syng solen ned arrangement, med skærpet corona afstand.
Vi mødes 21.22 og synger til 21.52
Hvis der er for mange på bænken flytter vi til klitkanten til venstre for platformen. Tag et tæppe med at sidde på.

Liseleje

Syng solen ned Liseleje klassisk badeby

Årets første arrangement gik på bedste vis. Tak til de 25 hjælpere, der eneten bagte, lavede kaffe, solgte eller gik med badevogenen, eller satte borde op. I er byens guld!

Datoer 2020 klassisk badeby

Frivilligmøde aflyst pga Corona.
Generalforsamling 10. marts fra 18-18.30 med tilmelding

Næste arrangement 2020:Frivilligmøde og fastlæggelse af sommerens program med spisning BEMÆRK ÆNDRING 10 marts kl.18.00 Tilmelding på tlf 22505252 eller på mail klassiskbadeby@hotmail.com Vil du være medlem? Det koster 150 kr som kan betales på mobile pay 93012 med angivelse af mail og tlf nummer i tekstfelt. Ellers send en SMS på tlf nr 22505252, så sender vi en faktura med kontonr du kan betale til. Hustandsmedlemsskab 200 kr og saunaklub inklusiv husstands medlemskab af foreningen 500kr

Powered byBilletFix

Download tekster: sange 2019 Ny ide til 2019 — prototype til retro badedragt Fotos fra modeshow “badetøj fra 1895” kommer igen i 2019 . Kontakt: tv@live.dk Den klassiske badeby Liseleje Foreningen “Klassisk badeby” har til formål at lave en genfortælling af den klassiske badeferie i Liseleje. Der tages udgangspunkt i visionsplanen for Liseleje, “Den danske riviera“. Foreningen vil arbejde for turismefremmende tiltag, der relaterer til badelivet. Foreningen vil arbejde for at skabe: • Optimale fysiske rammer for strandens gæster • Badeklub • Sauna • Omklædning faciliteter med udgangspunkt i den klassiske badeferie • Formidling af Liselejes historie, QR visualisering (Vedligehold og udbygning af siden www.liselejeqr.dk) • Formidling af badningens historie • Formidling af viden om naturen • Aktiviteter på stranden og i naturen der omgiver Liseleje – fks. Store badedag • Aktiviteter i byen der understøtter stemning af klassisk badeby “Syng solen ned” arrangementer, deltagelse i White Night mv.